Vols estalviar energia? Ara és el moment a Garriguella!

Inscriu-te al Punt d’Informació Energètica per a tenir un assessorament individual amb un tècnic especialitzat

En el marc del Nou Punt d’Informació Energètica, amb la col·laboració de l’Agència Comarcal de l’Energia i Clima de l’Alt Empordà (ACEC) i la subvenció del Pla a l’Acció de la Diputació de Girona, com ja s’avançava a principis d’octubre, l’Ajuntament posa a disposició del ciutadà un nou servei públic i gratuït: EL PUNT D’INFORMACIÓ ENERGÈTICA.
Amb l’objectiu de fomentar el canvi de model energètic entre la ciutadania alt empordanesa els tècnics/ques de l’Agència Comarcal de l’Energia i Clima de l’Alt Empordà atendran personalment, mitjançant un assessorament individual per a resoldre tots els vostres dubtes sobre l’estalvi energètic a la llar, la facturació elèctrica (podeu portar factures), la instal·lació d’energies renovables o la substitució del vostre vehicle per un més sostenible, per exemple.
En el cas de Garriguella, disposarem del seu assessorament el dimarts 17 de novembre de 10:00h a 12:00h a l’Ajuntament. Pel fet de tractar-se d’un assessorament personalitzat seran reunions personals i individuals, així que serà necessari inscriure’s. Com?
 Enviant un mail a info@garriguella.cat o bé trucant el 972 53 00 93 (Ajuntament), després rebreu un missatge confirmant la seva correcte inscripció i hora de la cita.
IMPORTANTÍSSIM: En tot moment s’han de seguir les mesures de protecció contra la COVID-19: mascaretes, metres i mans netes!
Ara més que mai, si vols estalviar en la factura d’electricitat, renovar electrodomèstics, instal·lar plaques solars… apunta’t al Punt d’Informació Energètica! A més a més, per a cada consulta regalaran una bombeta led!