VINE AL NOU ESPAI JOVE: ESPLAIA’T

Torna l’Espai jove a Garriguella!

S’anomenarà ESPLAIA’T.

L’Ajuntament de Garriguella inicia el nou projecte amb molta il·lusió.

El nou projecte educatiu i participatiu serà per infants i joves de 10 a 13 anys, de 5è de primària a 1er d’ ESO. Les activitats començaran el pròxim 16 d’octubre fins al maig.

Serà un espai de lleure pensat per a ells i elles, on es duran a terme activitats, tallers, esports, dinàmiques, jocs de taula, sortides… sempre oberts per a que triïn i decideixin que els agradaria fer.

La iniciativa és fer que els infants i els joves recuperin aquest espai com un lloc de torbada i també de participació per tal que ells puguin dir la seva i així poder organitzar plegats activitats de lleure adients a la seva edat i segons el seu interès (excursions, jocs, festes si s’escau).

Les activitats es realitzaran els dissabtes a les tardes de 16:30h a 18:30h a la Sala Sabater Furtià i també a d’altres llocs del municipi, la sala i la pista poliesportiva i/o d’altres. Hi haurà un horari d’entrada a l’activitat de 16:30h a 17:00h i posteriorment a les 17:00h començarà l’activitat que finalitzarà a les 18:30h.

Les activitats inicialment seran de manera totalment gratuïta. Esperem que de mica en mica, l’espai agafi forma i color per tenir un nou punt de referència pels joves al poble!

 

Important: Cal fer inscripció prèvia a l’Ajuntament amb data límit fins al 13 d’octubre.

Les places són limitades i per tant és obligatori inscriure’s prèviament:

1. Omplir i signar el Full d’Inscripció d’activitats Esplaia’t: inscripció ESPLAIA’T garriguella

2. Omplir i signar la Declaració responsable: declaració ESPLAIA’T garriguella

3. Omplir i signar les Autoritzacions i Llei Protecció de Dades: autorització ESPLAIA’T garriguella

4. Lliurar la documentació anterior a l’Ajuntament presencialment o bé via Canal Ajuntament: http://www.garriguella.cat/promocio-variable/inscripcio-whatsapp-municipal/