T’esperem a la passejada fotogràfica!

Vols que la teva foto sigui portada de la Revista de Garriguella d’enguany?

La Biblioteca de Garriguella ha organitzat una sortida fotogràfica per Garriguella pel diumenge 30 de juny, de 6 de la tarda a 9 del vespre (aproximadament). El punt de trobada serà la biblioteca de Garriguella.
L’objectiu  de la passejada  és, per un costat,  donar continuïtat a la introducció teòrica  sobre fotografia que ens va fer l’Antolín Avezuela i  per l’altre aconseguir, d’una manera més participativa,  una foto per a la portada de la Revista de Garriguella d’enguany. El plantejament de l’activitat és:  Cadascú pensa un tema, el mateix dia abans de la passejada els posem en comú (o si voleu ens els podeu enviar per correu) i se’n tria un i tots treballem en aquest. Al final del dia, mentre fem un pica pica, visionem les fotos fetes, l’Antolín les comenta i  triem entre tots la que més ens funciona per a la portada de la Revista, seguint el criteri de l’Antolín. A més, una selecció de la resta de fotos fetes es publicarà a l’interior de la Revista!
 
Per l’altre costat, us volem proposar de col·laborar amb la revista fent fotos per il·lustrar els articles que ho necessitin. 
 
Creiem que és un bona  excusa per a treballar el tema de la fotografia amb la supervisió i ajuda de l’Antolín i que pot enriquir la revista.
Doncs ja ho sabeu, hi ha feina per a tothom! Us hi esperem!
passejada fotogràfica