SUSPENSIÓ FESTA D’ESTIU 2020

L’Ajuntament de Garriguella suspèn la Festa d’Estiu d’enguany

Degut als últims esdeveniments, de rebrots a la comarca, i havent-ho debatut amb les associacions del municipi i en el Ple del Consistori, s’ha decidit suspendre la Festa d’Estiu 2020, prevista pel 20 al 23 d’agost.

Adjunt trobareu la Carta Informativa de l’Alcaldessa i el Decret de suspensió.

 

CARTA INFORMATIVA

 

Benvolguts/des veïns/es,

 

La COVID-19 ha capgirat el dia a dia de tothom, doncs ens trobem en una situació extraordinària. I ara mateix, l’objectiu primordial és aconseguir controlar aquesta epidèmia, el millor que podem fer, des de casa, és evitar rebrots.

És per això que, veient com el coronavirus segueix avançant a la comarca, i després d’haver parlat amb les diferents associacions del municipi el passat 8 de juliol i en Sessió Plenària de 20 de juliol, s’ha vist adient suspendre la Festa d’Estiu d’enguany, prevista del 20 al 23 d’agost.

Ara per ara, el primer és la salut, per tant, responsabilitat i precaució per davant en tot moment.

Desitgem tornar ràpidament a la normalitat, però mentrestant ens comprometem treballar perquè, quan sigui possible, la Festa d’Estiu torni amb tota la força i il·lusió, perquè ho puguem celebrar tots junts/es.

Per acabar aprofitem per recordar-vos la importància de portar mascareta; la distància de 2m entre persones; i la higiene de mans, així com també evitar tocar objectes, molt important per a possibles trobades d’amics i familiars! 

 

Isabel Teixidor Damm,

Alcaldessa-Presidenta de l’Ajuntament de Garriguella,

 

Una vegada més, cridem al seny i a la responsabilitat: Mascareta + Distància + Higiene!