S’obre el termini per sol·licitar les subvencions per al suport a l’acció de promoció i foment de l’activitat física i l’esport

Per a totes les entitats del municipi, ja han sortit publicades les bases definitives i la convocatòria de les subvencions per al suport a l’acció de promoció i foment de l’activitat física i l’esport de la Diputació de Girona.

 

Des de l’Ajuntament de Garriguella informem que ja s’ha fet pública la convocatòria dels diferents programes de suport destinats al finançament de l’acció de promoció i foment de l’exercici físic. Els programes a tenir en compte són els següents:

Programa B1. Suport a l’activitat esportiva de base (2019)

Aquest programa té per objecte donar suport a les necessitats derivades del desenvolupament de l’activitat esportiva de base de les entitats esportives gironines que participen en un mínim de tres categories de base i amb un pressupost mínim de l’activitat de 12.000,00 €.

Termini per sol·licitar-ho: 07/03/2019

http://www.ddgi.cat/web/servei/3463/-programa-b1-suport-a-l-activitat-esportiva-de-base-2019

Programa B3. Suport a l’organització d’esdeveniments esportius singulars (2019)

Aquest programa està destinat a donar suport a les entitats esportives per a l’organització d’esdeveniments esportius singulars. Es consideren esdeveniments esportius singulars tots els campionats de Catalunya, d’Espanya, d’Europa o del Món reconeguts per les seves federacions esportives oficials, com també aquells esdeveniments esportius que siguin únics a la província de Girona i amb un important impacte social, econòmic o de promoció de les comarques gironines.

Termini per sol·licitar-ho: 07/03/2019

http://www.ddgi.cat/web/servei/3465/programa-b3-suport-a-l-organitzacio-d-esdeveniments-esportius-singulars-2019

 

Programa B5. Suport als actes de reconeixement de l’antiguitat de les entitats esportives (2019)

Aquest programa està destinat a donar suport a les entitats esportives, per a la realització dels actes extraordinaris amb motiu de la celebració dels següents aniversaris d’antiguitat de l’entitat:

  • 25 anys
  • 50 anys
  • 75 anys
  • 100 anys

Termini per sol·licitar-ho: 07/03/2019

http://www.ddgi.cat/web/servei/3467/programa-b5-suport-als-actes-de-reconeixement-de-l-antiguitat-de-les-entitats-esportives-2019

 

Programa A5. Suport als programes municipals d’ajuts als esportistes gironins que participen en competicions individuals (2019)

Aquest programa està destinat a la concessió de subvencions per al suport als programes municipals d’ajuts als esportistes gironins, menors de 20 anys i no professionals que:

  • Prèvia classificació, han participat individualment en les competicions esportives individuals de Campionat d’Espanya, Campionat d’Europa, Campionat del Món o Jocs Olímpics, organitzats per les seves respectives federacions esportives, reconegudes pel Consell Català de l’Esport.
  • Han participat amb les seleccions estatals en els campionats d’Europa, del Món o Jocs Olímpics, organitzats per les seves respectives federacions esportives, reconegudes pel Consell Català de l’Esport.

Termini per sol·licitar-ho: 31/08/2019

http://www.ddgi.cat/web/servei/3462/programa-a5-suport-als-programes-municipals-d-ajuts-als-esportistes-gironins-que-participen-en-competicions-individuals-2019

 

Recordeu que tal com exposa el punt 11 de les bases, no s’acceptaran pròrrogues en el període d’execució. Si un cop finalitzat el termini de presentació de la documentació justificativa aquesta no s’ha presentat, s’iniciarà el procediment de revocació de la subvenció!

Per a qualsevol dubte, contacte amb l’Ajuntament de Garriguella o bé la Diputació de Girona, mitjançant el correu subvencionsenlinia@ddgi.cat o al 972184822.

 

 

Adjuntem AQUÍ l’Edicte d’aprovació de la convocatòria de subvencions en règim de concurrència competitiva als ajuntaments, les entitats esportives, els consells esportius i els centres educatius, en el marc dels diferents programes de suport i destinades al finançament de l’acció de promoció i foment de l’activitat física i l’esport a les comarques gironines.

Per a més informació sobre altres subvencions a entitats, empreses i ciutadania clica AQUÍ.