PREINSCRIPCIÓ DE LA LLAR D’INFANTS ARRELS – CURS 2021-2022

La preinscripció es podrà fer del 18 de març al 16 d’abril

A partir del dijous 18 de març i fins el 16 d’abril (ambdós dies inclosos), les famílies interessades, podran inscriure el seu fill/a a la Llar d’Infants Arrels de Garriguella.

A causa de la situació excepcional generada a partir del COVID-19, i per a reduir al màxim els tràmits presencials i possibles contagis, la preinscripció es realitzarà primordialment de forma telemàtica.

 

Com?

1r.  Descarregueu el formulari de sol·licitud de preinscripció que trobareu AQUÍ: FULL INSCRIPCIÓ LLAR D’INFANTS 21-22

2n. Ompliu el formulari anterior amb totes les dades sol·licitades.

3r. Prepareu la següent documentació: 

  • Escanejat o fotografia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si es troba en situació d’acolliment en família o institució, la resolució d’acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
  • Escanejat o fotografia del DNI de la persona sol·licitant (mare, pare, tutor/a legal o guardador/a de fet) o, si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport. Si es tracta d’estrangers comunitaris, el document d’identitat del país d’origen.
  • Escanejat o fotografia de la targeta sanitària individual de l’infant.
  • Escanejat o fotografia d’una foto de carnet de l’infant.

4t. Envieu el formulari de sol·licitud de la preinscripció corresponentment omplert, juntament amb la documentació anteriorment citada, a l’adreça de correu electrònic de la Llar d’Infants Arrels: b7009141@xtec.cat.

 

Així mateix, us convidem a la jornada de portes obertes que tindrà lloc el 19 de març de les 17:30 a les 19:30h a la mateixa llar d’infants Arrels: Av. d’Onore, Garriguella

Us deixem unes fotos per a fer-hi un petit tastet!

 

 

         

 

 

Recordeu que el termini és el 16 d’abril de 2021.

I per acabar, recomanem fer una ullada a la web de la llar d’infants, amb una presentació molt xula de les instal·lacions, activitats i pla acadèmic: http://arrelsgarriguella.blogspot.com/ Tampoc us perdeu el video de la visita virtual que tenen preparada al seu canal Youtube!