NOU BAN D’ALCALDIA RELATIU A LES NOVES MESURES DE 29 D’OCTUBRE

Els equipaments municipals, parcs infantils i jardins restaran tancats al públic

Veient l’augment de contagis del coronavirus SARS-CoV-2, i les noves mesures  per a la contenció del virus relatives a la RESOLUCIÓ SLT/2700/2020, de 29 d’octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de COVID-19 al territori de Catalunya, aquest Consistori ha decidit, preventivament, tancar els equipaments municipals (amb excepció de les activitats docents de l’Escola Joaquim Gifre i la donació de sang del proper 5 de novembre, així com d’altres activitats d’intervenció social d’urgència que poguessin sorgir) i també els parcs infantils i jardins. La durada serà en principi de 15 dies, però prorrogable d’acord amb les futures mesures de Salut.
 

En relació a les noves mesures dictades el 29 d’octubre per part del Govern de la Generalitat, informar que pel que fa als certificats de moviment necessaris pels moviments de divendres a les 6h a dilluns a les 6h i moviments durant el toc de queda, podeu trobar els fulls impresos a les botigues del poble: Ca l’Aurora, Queviures Colón i a la Farmàcia.

 

Demanem una vegada més molta responsabilitat, entre tots ens hem d’esforçar per evitar més contagis! Ara per ara, la millor manera és limitant els contactes socials. I sempre recordant les 3M: Mascareta, Metres i Mans netes!