L’AJUNTAMENT S’ADHEREIX AL PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL DEL SOC I EL FONS SOCIAL EUROPEU I CONTRACTA UNA JOVE EN PRÀCTIQUES

L’Ajuntament de Garriguella ha incorporat una noia en contracte de pràctiques, gràcies a una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya, per a la contractació en pràctiques d’una jove amb formació especialitzada en Administració, aturada i beneficiària de la Garantia Juvenil. El procés de sol·licitud i de selecció va tenir lloc durant els mesos d’octubre i novembre, ja que era un requisit de la subvenció que la persona estigués contractada abans del 30 de novembre. La durada de les pràctiques és de sis mesos, a jornada completa, i la jove està realitzant tasques de suport a l’àrea d’administració. L’objectiu és que gràcies a aquesta experiència adquireixi aptituds i competències, que millorin les seves futures opcions d’ocupabilitat. 

Aquest contracte, està inclòs dins del programa de Garantia Juvenil, i està cofinançat íntegrament per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu. 

Nota de premsa