L’Ajuntament de Garriguella s’adhereix a la campanya #ArxivemlaCOVID19

L’Ajuntament de Garriguella s’adhereix a la campanya engegada per la Direcció General del Patrimoni Cultural, amb col·laboració de l’Associació d’Arxivers i Gestors de Catalunya #ArxivemlaCOVID19, amb la finalitat de documentar i preservar els moments que està passant el país.

#ArxivemlaCOVID19 té com a objectiu recollir el testimoni escrit i parlat de les emocions i sensacions de la ciutadania davant aquesta pandèmia, a més de les fotografies i vídeos igual d’importants per documentar i explicar, en el futur, els moments excepcionals que estem vivint.

Per això, l’Ajuntament de Garriguella fa una crida a tota la ciutadania que vulgui col·laborar en la recollida de testimonis aportant tota mena de documents (fotos, vídeos, àudios, textos…), dels quals se sigui l’autor/a, relatius a la seva experiència personal o col·lectiva, i en especial al nostre municipi.

Per a participar només has d’enviar el contingut al correu electrònic: biblioteca@garriguella.cat fent una petita explicació o enumeració dels successos.

En tot moment es garanteix la confidencialitat de les dades aportades i us agraeix la vostra col·laboració en la iniciativa, entre tots fem història, entre tots arxivem la memòria col·lectiva de Garriguella.

 

memòries del confinament arxivem la covid 19

3f56c7fa-9612-42ab-94ea-88f7b756be3b