L’Ajuntament de Garriguella respon contra els actes incívics

L’Ajuntament de Garriguella informa els veïns i veïnes sobre els últims actes incívics succeïts en el municipi

Durant aquesta setmana les cases del poble rebreu una carta informativa sobre uns fets que s’han estat produint últimament i que preocupen al Consistori.

Un grup de veïns ens n’ha alertat mitjançant una queixa conjunta presentada a les dependències municipals, fa unes setmanes. Durant aquest temps, l’Ajuntament de Garriguella n’ha fet un seguiment periòdic de les situacions denunciades i, certament, s’han constatat comportaments preocupants per part d’algunes persones.

S’han detectat festes improvisades (i molt molestes) amb joves de dins i fora del poble en què es consumeixen altes quantitats d’alcohol i provoquen molèsties de tot tipus: sorolls a les nits, brutícia, trencadissa del mobiliari urbà, i en conjunt, una falta de respecte i incivisme alertant. Amb tot això, des del Consistori recordem que:

      ⚠ S’ha de respectar el descans dels veïns.

      ⚠ No es poden llençar escombraries a l’espai públic.

      ⚠ Està prohibit trencar mobiliari urbà.

      ⚠ Estan prohibides les festes improvisades al carrer amb consum de begudes alcohòliques i altres substàncies estupefaents (“Botellón”).

A Garriguella no disposem de policia municipal ni tampoc de cap vigilant municipal, per tant no podem intervenir directament per tal d’erradicar aquests comportaments, no obstant això, en cas d’incompliment reiterat de les ordenances municipals i la resta de normatives, des de l’Ajuntament presentarem les denúncies pertinents als Mossos d’Esquadra.

 

Des de l’Ajuntament demanem cooperació davant d’aquests actes incívics per així fomentar una comunitat de veïns educada, respectuosa i sana.

 

0001 (9)