L’Ajuntament de Garriguella acaba l’Estudi d’Habitatge Local

L’Ajuntament de Garriguella va demanar, fa uns mesos, una subvenció a la Diputació de Girona, que ens ha estat concedida, per a redactar un Estudi Local d’Habitatge.

Gràcies a una subvenció de 5.900€ provinent de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Garriguella ha redactat un Estudi Local d’Habitatge.

 

Per a què servirà aquest estudi?

Aquest treball ens oferirà una diagnosi detallada de la situació del parc d’habitatges del nostre municipi pel que fa a:

  •  Estat general de conservació
  •  Eficiència energètica
  • Aspectes relacionats amb l’accessibilitat
  • Usos: primera o segona residència, habitatge d’ús turístic, cases rurals, locals comercials.

Pensem que és una bona oportunitat per tal d’emprendre, en un futur, accions municipals per a millorar l’accés a l’habitatge (per exemple la creació d’una borsa municipal d’habitatges de lloguer per a joves) i el disseny de polítiques locals que fomentin la rehabilitació, conservació i l’estalvi energètic dels immobles del nostre poble.

 

Com s’ha fet aquest estudi?

L’arquitecte Josep Maria Najes, redactor d’aquest informe, qui segurament va passar pels vostres domicilis mitjançant enquestes per obtenir informació de primera mà sobre les característiques tècniques de l’edifici, hàbits de consum energètic, etc. ha estat elaborant l’estudi en qüestió sumant  tota la informació recollida i la que disposa l’Ajuntament.

 

Els informem doncs, que la publicació d’aquest Estudi d’Habitatge Local està prevista que per inicis d’any 2019.

Atentament,