L’Ajuntament de Garriguella obra convocatòria per a la creació d’una borsa de treball d’educadors/es de la Llar d’Infants Municipal Arrels de Garriguella

Oberta la convocatòria per a entrar a la borsa de treball d’educadors/es de la llar d’infants

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Garriguella, en sessió ordinària de 29 de juny de 2020, va aprovar les bases i la convocatòria per a la constitució d’una borsa de treball per a cobrir les possibles vacants en el lloc de treball d’educador/a de llar d’infants municipal Arrels.

La cobertura és mitjançant concurs – oposició, en règim de contractació temporal i de categoria professional C1. I el termini de presentació de sol·licituds serà de deu dies hàbils a comptar des de l’endemà de la publicació d’un extracte d’aquesta convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Aquí trobareu l’Anunci d’aprovació de la convocatòria i bases per a la creació d’una borsa de treball d’educadors/es de la Llar d’Infants Municipal Arrels de Garriguella.

Si vols participar-hi recorda tramitar tota la documentació correcte i omplir la Declaració Responsable, disponible AQUÍ.

 

0001 (14)