L’AJUNTAMENT CONTINUA AMB LA CAMPANYA “ADAPTA’T AL CANVI” EN EL MARC DEL PUNT D’INFORMACIÓ ENERGÈTICA

L’Ajuntament de Garriguella amb la col·laboració de l’Agència Comarcal de l’Energia i Clima (l’ACEC) continua amb el punt d’informació energètica, que recordem és un servei gratuït que pretén informar i assessorar els veïns perquè redueixin els seus consums energètics i per tant la seva despesa econòmica, amb l’objectiu d’aconseguir un nou model energètic municipal més participatiu, democràtic, saludable i socialment inclusiu a mitjà i llarg termini.

Per a seguir amb les actuacions al llarg d’aquest l’estiu es faran 3 xerrades informatives sobre la facturació energètica; l’estalvi energètic a la llar; la implantació de panells fotovoltaics en habitatges i comerços; l’afectació del canvi climàtic sobre el territori i les actuals subvencions destinades a la ciutadania en l’àmbit energètic. Les dates concretes són les següents:

  • Dimarts 27 de juliol, a les 19:30h, a la Sala Sindicat: Plaques fotovoltaiques
  • Dimecres 11 d’agost, a les 19:00h, a la Sala Sindicat: L’estalvi energètic a la llar
  • Dimarts 24 d’agost, a les 19:00h, a la Sala Sindicat: Nova factura de la llum

En el cas que no pugueu venir presencial disposeu d’un correu electrònic per enviar les vostres consultes online a puntinfoenergia@altemporda.cat.

Totes les sessions s’informaran a través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament (www.garriguella.cat, pel WhatsApp Canal Ajuntament i Xarxes Socials) i del web comarcal de l’ACEC.

Us animem a participar ja que és un tema molt important!