LA FAMÍLIA BOIXADÓS-RUIZ AMPLIA LA DONACIÓ A LA BIBLIOTECA DE GARRIGUELLA

La família de Ramón Boixadós Malé ha ampliat la donació de 600 llibres feta a la Biblioteca de Garriguella, afegint-hi un segon lot de 250 volums. Tot i que part d’aquest lot també pertanyia al president de la Fundació Gala-Dalí, la majoria de títols rebuts ara provenen de la col·lecció de la seva esposa Carmen Ruiz de Aguiar, gran coneixedora de la literatura, l’art i la música. 
L’Empordà, les arts plàstiques, l’arquitectura i l’obra de Salvador Dalí continuen sent presents en aquesta segona donació, que inclou un percentatge important de llibres de viatges i d’obres de la literatura catalana, castellana, gallega i universal. 
Dies enrere, la fotògrafa Carmen Boixadós Ruiz va visitar la biblioteca de Garriguella i va fer efectiva la donació dels seus pares. L’alcaldessa Isabel Teixidor, després de reiterar-li “l’agraïment per la confiança dipositada per la vostra família en el nostre poble”, li va assegurar que, quan estigui inventariat, el llegat Boixadós-Ruiz ocuparà “un lloc d’honor i privilegiat en el cor de la nostra biblioteca. Des d’aquí podrà arribar, gràcies al servei de préstec interbibliotecari, a tots els lectors catalans que estiguin interessats a consultar-lo”. 

foto boixados segona donacio