La Diputació de Girona col·labora amb les despeses de transformació digital, enllumenat i arranjament de camins municipals

La Diputació de Girona mitjançant la Subvenció Fons de Cooperació Econòmica i Cultural 2020 col·labora un any més amb el món local, en el cas d’aquesta Corporació, atorgant:

  1. 42.640,25€ en concepte de cooperació econòmica
  2. 7.524,75€ en concepte de despeses culturals
  3. 875,72€ en concepte a noves tecnologies
  4. 1.600€ en concepte de camins

Pel que fa a la cooperació econòmica, l’import s’ha destinat a les despeses provinents de l’enllumenat públic i al seu manteniment i arranjament, i a més, aquesta anualitat també s’ha aprofitat per a sufragar una part de l’abastament d’aigua d’ús públic. En concepte de despeses culturals, malauradament degut a la situació de la COVID-19, no s’han pogut celebrar totes les actuacions, celebracions i festes que hauria agradat, però no obstant això s’han utilitzat per a cobrir les actuacions que sí que han sigut possibles, com és la presentació de la revista de Garriguella d’enguany.

Així mateix, també s’ha col·laborat en la transformació digital del Consistori, sufragant part del programari municipal, molt important per a actuar i desenvolupar amb seguretat i garanties tots els reptes que suggereix l’adaptació a la Llei 39/2015 de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. Aprofitant el suport de la DDGI també s’ha desbrossat i netejat camins molt malmessos per les continues i desiguals precipitacions d’aquest any 2020. Alguns d’aquestes zones, són per exemple la zona de l’Estany de la Llebre, cap al camí de les Tortugues; la zona del Molí; o als voltants del Camp de Futbol, entre d’altres.