Inici de la campanya d’esterilització de les colònies de gats

L’Ajuntament de Garriguella juntament amb l’Associació GarriGats està iniciant una campanya d’esterilització i conscienciació ciutadana per tal de controlar i millorar la situació de les colònies de gats de carrer que es troben a la nostra població i rodalies.

Aprofitant que aquesta temporada és quan surten els gats per aparellar-se, i tenint en compte que el control de natalitat és quelcom bàsic en la proliferació d’aquests, es durà a terme la campanya en qüestió per a millorar el benestar i la salut dels animals, a més de la qualitat mediambiental.

Des de l’Ajuntament creiem que com més ulls tinguem millor, i per això us animem a participar i col·laborar en el control de les colònies! En el cas que trobeu o veieu algun gat o gata, de manera reiterada i que tingui senyals de tractar-se d’un gat de carrer, simplement només caldrà enviar pel canal de WhatsApp municipal (si encara no t’hi has registrat pots fer-ho des d’AQUÍ) la següent informació:

  • Nombre de gats vistos
  • Característiques dels gats/fotografies
  • Lloc on s’han trobat o vist
  • Hora aproximada
  • Altra informació que trobeu interessant a tenir present

 

A partir d’aquestes dades, l’Ajuntament, coordinadament amb l’Associació GarriGats, enviarem la informació que disposem a l’associació anterior, els quals duran a terme les mesures que siguin necessàries per tal d’esterilitzar els animals.

Amb tot això, sapigueu que us demanarem poder donar els números de telèfon dels qui ens informin de les troballes, per tal de facilitar la feina dels voluntaris de GarriGats en cas d’aparèixer dificultats en la cerca i captura dels animals en qüestió.

A partir d’aquí, GarriGats, gràcies a la col·laboració amb l’Associació Progat i Gos Ampuria i la Clínica Vet-Animals, realitzaran  les esterilitzacions necessàries de dilluns 4 de març al diumenge 10 de març.

També podeu participar en la campanya, aportant tovalloles, empapadors, elements de cura o aportacions econòmiques.

 

I per acabar, també us animem a formar part del projecte GarriGats! AQUÍ trobareu el formulari per a col·laborar-hi, a més us recordem que l’aportació anual és de només 12€.

 

CAMPANYA D'ESTERILITZACIÓ (1)