Informació extraordinària pels veïns/es del C/ Rimbau, C/ Santa Eulàlia, C/ Foment, Plaça de l’Església i entorns

Informació relativa a la reforma i millora de l’enllumenat públic

El passat mes de novembre s’aprovà la “Memòria valorada reforma i millora enllumenat públic” en la qual s’hi despleguen dues actuacions: Actuació I – Plaça Església i entorns i Actuació II – c/ Rimbau, c/ Sant Eulàlia i c/ Foment, redactada i signada per l’Arquitecte Assessor Municipal.

Així mateix, l’Ajuntament de Garriguella l’hi va ser concedida la subvenció per a la dinamització territorial els anys 2018 i 2019, atorgada per part de la Generalitat de Catalunya, amb la qual ja va utilitzar per a asfaltar el carrer Baixada de l’Església, i ara properament, té previst utilitzar-la per a executar una sèrie de tasques de manteniment i actualització de l’enllumenat públic, seguin la Memòria anterior.

Les actuacions anteriors estan previstes perquè s’executin en les properes setmanes, aquestes necessitaran d’una mínima afectació de la propietat d’alguns immobles, bàsicament per a la instal·lació de quadres de distribució i/o caixes elèctriques, o bé per a tirar nou cablejat.

L’Ajuntament durant aquesta setmana sol·licitarà el permís dels veïns/es d’immobles afectats, així doncs, els habitatges marcats (a terra) de color verd/groc, rebreu a casa un full d’autorització, juntament amb un altre explicatiu. Es repartiran presencialment, i en cas d’impossibilitat de trobar l’afectat/da, es deixarà la documentació a la bústia.

Per acabar, recordem que es tracta d’un servei obligatori i de bé comú, el Consistori agrairia, que per tal d’agilitzar les actuacions, els afectats del C/ Rimbau, C/ Santa Eulàlia, C/ Foment, Plaça de l’Església i entorns, emplenessin i signessin l’autorització que s’adjunta, i ho fessin arribar a les oficines municipals o bé, als treballadors municipals.

Per a qualsevol dubte al respecte, es poden posar en contacte trucant al 972 53 00 93 o correu electrònic a info@garriguella.cat.

Full informatiu: AQUÍ

Autorització: AQUÍ

99b03971780ced75d7235241ec54dac1-8 99b03971780ced75d7235241ec54dac1-2(1)