Garriguella comença una nova campanya de residus

Garriguella comença una nova campanya de residus de la mà del Consell Comarcal de l’Alt Empordà amb l’objectiu de conscienciar a la població de la importància de la gestió dels residus.

La campanya, enfocada al foment de la recollida selectiva general, també farà algunes pinzellades sobre el concepte i els beneficis de la tria orgànica. Aprofitant doncs, que l’Ajuntament de Garriguella té previst, en els propers mesos, la implementació de la recollida de matèria orgànica.

La campanya s’iniciarà amb “Parlem de residus?”, una xerrada informativa sobre el perquè i com del reciclatge i la recollida de la matèria orgànica, se celebrarà el dijous vinent, dia 7 de març a les 18:00h a la Sala Sindicat. I seguirà, l’11 i 13 de març, amb unes visites porta a porta d’uns educadors ambientals, els quals, amb material informatiu faran una petita explicació sobre el funcionament i la importància del reciclatge al nostre municipi. I acabarà amb l’actuació teatral d’en Pitu Tries, qui visitarà els nens i nenes de l’escola, informant-los sobre la rellevància de separar correctament tots els residus, per tal doncs, de fomentar des de ben petits un bon ús i coneixement del reciclatge.

Us animem a participar-hi i a seguir les premisses que ens aconsellin! Perquè un poble net, un món net, és cosa de tots!

Cartell residus 2019 - Garriguella