Esquiada Jove a la Molina el 15 de desembre

L’activitat consisteix en anar a esquiar el dia 15 de desembre de 2018 a l’estació d’esquí La Molina.

Sortirem tots plegats de la estació de BUS de Figueres a les 6:00h. Per respecte als altres companys/es, preguem puntualitat.

 

L’activitat està pensada per a joves de 14 a 35 anys. Ens cas de no cobrir totes les places s’obrirà l’activitat a totes les edats. Només en aquest supòsit, si participés un menor de 14 anys, hauria de venir acompanyat del pare, mare o tutor legal, i aquest serà qui es faria càrrec en tot moment del nen/a.

Tots els menors d’edat han d’omplir l’autorització paterna.

Caldrà portar l’esmorzar, dinar i berenar. (També es pot comprar allà).

Cadascú s’ha de fer responsable de portar el seu equip d’esquí. A Figueres podeu llogar el material que desitgeu, o també el podeu llogar a l’estació de La Molina. Es recomanable portar-ho tot des de Figueres per aprofitar l’estada al màxim.

Penseu en anar ben equipats. És molt aconsellable dur guants, ulleres de sol, “gorro”, casc, i proteccions, crema pels llavis, crema de protecció solar, anorac, mitjons de recanvi, etc. En definitiva, tot allò que ens ajudi a aïllar-nos del fred i a tenir una bona jornada d’esquí.

Recordeu de portar el DNI i la Tarja del Servei Català de la Salut.

Respecteu sempre les indicacions dels monitors/es acompanyants i dels monitors/es de pista.

A l’autocar, els monitors/es acompanyants us informaran del funcionament dels horaris d’esquiada, començament, acabament, tornada, que fer amb els esquís de lloguer, etc.

Les inscripcions s’obriran a partir de les 9:00h del dimarts 23 d’octubre de 2018 i es tancaran el dilluns 10 de desembre de 2018 a les 16:00h.

El preu és de 40€ i inclou: Transport, Forfait, i Assegurança. No es tornarà la quota de l’activitat excepte en casos d’urgència degudament justificats, abans del tancament de les inscripcions. Un cop realitzat el pagament i reservada la plaça, no es retornarà l’import efectuat sota cap circumstància aliena a l’organització.

Per tal de formalitzar la inscripció, heu d’adreçar-vos a l’Oficina Jove de l’Alt Empordà (Anicet de Pagès, 2 · telf. 972 67 37 28) o bé, adreçar-vos a la vostra tècnica de joventut MªJosé Navarro al telf 608903954. Podeu fer el tràmit d’inscripció també a l’ajuntament. Per a formalitzar la inscripció cal portar el full d’inscripció degudament omplert, els diners corresponents, i una fotocòpia del DNI i la Tarja sanitària

 

Per a més informació: http://www.empordajove.cat/activitat/140/esquiada-jove

El full d’inscripció: http://www.empordajove.cat/resources/docs/uploads/181023/activitat137-5bcf5492cd071.pdf (recordeu fins el 10 de desembre!!!)