DUES NOVES ASSOCIACIONS A GARRIGUELLA

Garriguella dona la benvinguda a dues noves associacions locals.

 

Sempre és una bona notícia el naixement d’una nova associació al municipi, i encara més si venen per partida doble. L’associacionisme és una bona senyal de la nostra població i l’Ajuntament n’està molt content.

 

Per una banda ha nascut PIntapalets, una Associació sense ànim de lucre, formada per gent del municipi que des de fa uns anys fan trobades per fer figures de Nadal amb material reciclat com per exemple, palets. Les figures han estat tenint tant d’èxit que a l’estiu passat van decidir fer també marietes i col·locar-les pels carrers del poble. A partir de llavors, la gent va mostrar molt interès i demanaven la possibilitat de poder comprar les manualitats, per a regalar-les a familiars i amics.

 

Per aquest motiu, els creadors de la iniciativa, van prendre la decisió de crear la nova associació: PIntapalets, una associació sense ànim de lucre, formada per gent del municipi, amb l’objectiu de reunir-se, passar-ho bé i vendre algunes de les figuretes amb l’únic fi de sufragar les despeses que comporta fer tantes manualitats.

 

És una associació oberta a tothom que vulgui i tingui ganes de fer manualitats i passar-ho bé:

 

HORARI

Dilluns, dimecres i dijous de 17h. a 19h.

Durant l’hivern es reuneixen en el local que hi ha al costes de la Botiga de Ca l’Aurora i a l’estiu pels carrers del poble.

 

I per l’altra banda ha nascut Pangea Cultural, una associació sense ànim de lucre amb l’objectiu de promoure la cultura de l’Alt Empordà amb l’eix transversal que és la dona, tot mitjançant tallers artístics, conferències, activitats culturals i assessoraments multidisciplinaris.

 

Aquesta associació ha sorgit a partir de la iniciativa d’un conjunt de dones que coneixedores de la realitat de la dona busquen disposar a l’abast de totes d’un nou espai social, per parlar, relacionar-se, i crear noves inèrcies que millorin el dia a dia de tothom.

 

Pangea Cultural es presenta públicament en una presentació el proper divendres 17 de gener a les 17:15h a la Sala Sindicat, allà informaran del funcionament, els objectius, llocs on queden i quan. Us animem a participar-hi i formar-ne part!

 

Per tot això des de l’Ajuntament volem donar les gràcies a questes dues noves associacions, doncs generen una transformació al poble, milloren la seva imatge i el dia a dia de tots els nostres veïns i veïnes.

Us deixem algunes fotografies de les manualitats que s’han fet aquest nadal des de l’associació ”Pintapalets”.

camell fustaestrelles fusta