Convocatòria de Ple Extraordinari del 28 de desembre a les 19:00

El proper 28 de desembre es convoca una Sessió Extraordinària de Ple a les 19:00 a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Garriguella.

L’ordre del dia que es tractarà serà el següent:

  1. Aprovació inicial del modificat del projecte d’equipament de serveis i d’activitats socio-culturals i recreatives (desembre 2018).
  2. Conveni de cooperació entre el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’’Ajuntament de Garriguella per a la realització del Programa Treball i Formació Alt Empordà del Servei d’Ocupació de Catalunya a la comarca de l’Alt Empordà.
  3. Conveni de delegació de competències entre el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de Garriguella per a la realització del Programa Treball i Formació Alt Empordà del Servei d’Ocupació de Catalunya a la comarca de l’Alt Empordà.
  4. Proposta d’acord d’’aprovació del Conveni de Delegació de competències per a la recollida selectiva de les fraccions d’’envasos lleugers, paper-cartró i envasos de vidre dels residus municipals entre el Consell Comarcal de l’’Alt Empordà i l’’Ajuntament de Garriguella.
  5. Acord d’’aprovació del Conveni de col·laboració entre l’’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’’Ensenyament, i l’’Ajuntament de Garriguella, per desenvolupar, en règim d’’alternança i amb formació dual, el cicle formatiu de grau superior d’’Administració i Finances, a l’’Institut Cap Norfeu, de Roses.
  6. Punts Urgents.

 

RECORDEU! La sessió és oberta a tothom, hi esteu tots convidats a assistir-hi.

Pot consultar el decret d’alcaldia fent clic AQUÍ.