Continuem amb el Punt d’Informació Energètica a Garriguella

L’Ajuntament amb la col·laboració de l’Agència Comarcal de l’Energia i Clima de l’Alt Empordà (ACEC),continua amb el: EL PUNT D’INFORMACIÓ ENERGÈTICA

Com bé sabeu l’ajuntament va engegar el passat mes de setembre EL PUNT D’INFORMACIÓ ENERGÈTICA, un projecte comarcal per donar suport als ciutadans en la lluita contra el canvi climàtic. El principal objectiu del servei és aconseguir un nou model energètic municipal més participatiu, democràtic, saludable i socialment inclusiu a mitjà i llarg termini.

El servei és gratuït i pretén informar i assessorar als veïns perquè redueixin els seus consums energètics i per tant la seva despesa econòmica. Concretament, a l’ajuntament el 25 de març a les 16:30h s’ha adequat un espai on un tècnic assessorarà individualment al ciutadà sobre qualsevol qüestió en l’àmbit energètic: factures de llum i gasoil, plaques solars, il·luminació, electrodomèstics, calderes, possibles subvencions, vehicle elèctric, tancaments… a més per cada consulta us regalarem una bombeta LED.

Alhora, per tal d’apropar aquesta temàtica a la ciutadania el servei també compta amb diferents actuacions com ara:

– Xerrades informatives sobre la facturació energètica, l’estalvi energètic a la llar, la implantació de panells fotovoltaics en habitatges i comerços, la mobilitat sostenible, l’afectació del canvi climàtic sobre el territori i les actuals subvencions destinades a la ciutadania en l’àmbit energètic.

– Visites energètiques a les llars i comerços per poder assessorar in-situ les accions en estalvi i eficiència energètica. Quan s’obri la convocatòria us haureu d’inscriure, prèviament s’informarà de les dates.

Totes les sessions, adaptades als protocols per evitar la propagació de la COVID-19, s’informaran a través dels mitjans de comunicació oficials de l’ajuntament i del web de l’Agència Comarcal de l’Energia de l’Alt Empordà Consulteu el vostre Punt d’informació energètica més proper al web http://www.mediambient-altemporda.org/serveis.aspx?IDC=97.2

En el cas que no pugueu venir presencial disposeu d’un correu electrònic per enviar les vostres consultes online a puntinfoenergia@altemporda.cat.

Us hi esperem!!