Com sol·licitar certificats d’empadronament durant l’excepcionalitat del COVID-19

Sol·licitar certificats d’empadronament durant l’estat d’alarma

Totes aquelles persones interessades a sol·licitar un certificat d’empadronament durant la declaració d’estat d’alarma i mentre l’atenció presencial de les oficines de l’Ajuntament de Garriguella es trobin tancades, poden sol·licitar-ho telemàticament de les següents maneres:

 

Opció 1: Mitjançant ETRAM – TRÀMITS PER INTERNET,  amb el qual necessites el certificat electrònic IDCAT mòbil.

  • Com fer l’IDCAT MÒBIL? Aquí t’expliquen com fer-te’l, ràpid, senzill i molt útil: VÍDEO IDCAT. Tingues a mà DNI, la targeta CatSalut i el mòbil, i seguidament omple les dades d’aquest enllaç https://idcatmobil.seu.cat/

info web tràmits per internet etram

 

Opció 2: Mitjançant correu electrònic, enviant la sol·licitud a info@garriguella.cat (com a excepció per les circumstàncies creades per l’estat d’alarma)

 

En ambdós casos cal que s’adjunti la següent documentació:

  1. El document acreditatiu de la seva identitat;
  2. Si és per a un certificat col·lectiu, adjunta-hi tots els documents d’identitats de les persones interessades;
  3. En el cas de menors d’edat, cal també adjuntar-hi el certificat de naixement o llibre de família.
  4. Escrit signat pel sol·licitant indicant el motiu de la sol·licitud, el nom i cognoms, adreça d’empadronament al municipi, adreça de correu electrònic i telèfon de contacte.
  5. I en cas d’un certificat col·lectiu: un escrit signat per totes les persones majors d’edat empadronades al domicili autoritzant al sol·licitant el certificat, juntament amb nom i cognoms de la resta d’empadronats en el domicili, i també el motiu, adreça d’empadronament al municipi, adreça de correu electrònic i telèfon de contacte.

 

Puntualitzar que l’ús del correu electrònic només es troba contemplat en aquesta situació excepcional, un cop passada aquesta situació els certificats d’empadronament només es respondran mitjançant ETRAM – TRÀMITS PER INTERNET i presencialment a les oficines del Consistori.

Per a qualsevol dubte no dubteu a trucar-nos al 972 53 00 93 (de 10 a 13h) o bé enviant un WhatsApp al Canal Ajuntament.