AVÍS TRACTAMENT FITOSANITARI

 

AVÍS TRACTAMENT FITOSANITARI

Informem que el proper dimarts 14 de juliol de 2020 està previst l’aplicació d’un tractament fitosanitari autoritzat contra oïdi i tigre dels plataners del poble.

 

S’utilitzaran petites quantitats de productes autoritzats segons el Registre de Productes Fitosanitaris, del Ministeri d’Agricultura, a saber:

  • 19191 BULLDOCK-2,5 SC
  • 23529 DOMARK EVO

 

Per tal d’evitar interferir en la mobilitat dels veïns, l’aplicació es durà a terme de matinada (de 5 a 7 del matí), concretament per zones l’ordre d’aplicació serà:

Primer.- Plataners entre la Rotonda Cooperativa i el C/ Nou

Segon.- Plataners Cementiri Vell

Tercer.- Plataners Plaça Sant Bernat (Urb. Serrat de Portugal)

 

Es respectarà en tot moment una franja de seguretat mínima, a partir dels arbres a tractar i fins a qualsevol massa d’aigua superficial (basses, fonts, rius/regs o piscines), de 10 metres, per a la protecció de persones i organismes aquàtics.

No obstant això, a les zones tractades es recomana no obrir portes ni finestres, passat un quart d’hora de l’aplicació, o bé en general, a partir de les 7:15h. Així mateix, per a una major tranquil·litat de tothom, a la zona de jocs infantils, bancs i d’altres espais, s’hi passarà una mànega d’aigua abans que hi accedeixi ningú.

 

 

0001 (16)