Calendari Fiscal

february

 

Degut a la situació en què ens trobem relativa al Coronavirus, el XALOC ha informat que mentre estiguin en vigor les mesures establertes pel RD 463/2020, de 14 de març, que declara l’estat d’alarma:

1. No es presentaran al cobrament els rebuts domiciliats dels ingressos municipals amb data de càrrec prevista en aquest període de temps.

2. El nou càrrec al banc d’aquests rebuts es produirà en el moment en què s’acabi l’estat d’alarma. I se n’informarà de la nova data de càrrega al banc dels rebuts domiciliats mitjançant anunci al web de XALOC.

3. Durant el període d’estat d’alarma se suspenen els terminis administratius dels procediments d’aplicació dels tributs i de revisió administrativa dels ingressos municipals.

➡ Tota la informació aquí: http://www.xalocgirona.cat/11-contribuents/675-xaloc-informa-als-ciutadans

 

Amb tot això, també s’ha ampliat el termini per a pagar la Taxa d’Habitatge:

– Les persones que paguen el seu rebut mitjançant domiciliació bancària ho faran el 15 de juny. Hauran passat dos mesos des de l’inici dels efectes de la pandèmia.

–  Pel que fa als contribuents que NO ho tenen domiciliat, podran pagar fins al 15 d’agost. Hauran passat 3 mesos des de l’inici de la pandèmia. Alhora que aquells que desitgin pagar en un termini semblant a l’establert inicialment podran pagar a partir del 15 de maig. Només un mes més tard.

 

Per a més informació contacteu directament amb l’Ajuntament de Garriguella:

Horari d’atenció al públic:

De dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9:00 hores a 14:00 hores – Dimecres romandrà TANCAT

Dilluns tarda de 16 a 19 hores