Presentació

Biblioteca

Adreça: c/ Sant Ferran, 2 – 17780 Garriguella

Telèfon: 972 530 887

Horaris: De dimarts a divendres de 15 a 20 hores i dissabtes de 10 a 13 hores. Dilluns tancada

E-mail: bibgarri@ddgi.cat

Bibliotecari: Sebastià Roig

L’existència de la Biblioteca de Garriguella és fruit de la convicció de que és un servei cultural i educatiu, que ofereix la possibilitat de contacte i de coneixement mitjançant la informació en diferents suports, en una societat com la nostra que necessita estar informada , deu tenir esperit crític, estar oberta i interessada en els nous avenços i les noves corrents. Una societat, en fi, que vol tenir projecció de futur.

La Biblioteca Pública de Garriguella forma part de la política cultural i educativa municipal. I, al mateix temps, de la cultura i educació que el municipi vol oferir i compartir amb els ciutadans i ciutadanes.

Com centre cultural i educatiu imprescindible en el poble, la Biblioteca no es pot limitar a prestar el mateix servei que prestava fa vint o trenta anys, ja que la societat actual, cada vegada més global i sense compartiments, demana una quantitat d’ofertes i activitats que no es poden deixar d’oferir.

Des de la biblioteca entenem que a mes a mes d’un centre de promoció de la lectura, d’adquisició de coneixements i de contacte amb les noves corrents i les noves necessitats, la Biblioteca és un lloc de trobada de persones de totes les edats: pot potenciar, per tant, el ric diàleg intergeneracional, que combina l’impuls i l’experiència.

La nostra Biblioteca és també una alternativa als oferiments de la societat de consum, a l’excés de televisió, etc.